Inntil 2012 hadde veldig få mennesker noensinne hørt om Raspberry ketoner / bringebær ketoner, de aromatiske forbindelsene som gir bringebærene deres karakteristiske lukt.

Raspberry Ketoner i Dr. Oz show

Raspberry Ketoner i Dr. Oz show

I dag har alle helsekostbutikker – både de fysiske og online butikkene store mengder  ”raspberry ketone” på hyllene for å følge med den store etterspørselen som stort sett oppsto over natten, etter at slankepiller laget av bringebær – kalt «raspberry ketoner» ble presentert i en episode i februar 2012 i «The Dr. Oz Show», hvor Mehmet Oz fortalte seerne at bringebær-ketoner var «nr. 1-miraklet til å forbrenne ditt fett.» Når den i USA veldig kjente dr. Oz kaller noe et «mirakel», så skjer det store ting.

Bringebær-ketoner hevdes å forårsake at fettet i cellene nedbrytes mer effektivt, noe som hjelper din kropp med å forbrenne fett raskere. Det hevdes at de øker nivåene av adiponectin, et hormon som hjelper med å regulere stoffskiftet. Dette stoffet finnes også i små mengder i andre frukter og bær, som bjørnebær, tranebær og kiwier.

Raspberry ketoner kommer fra bringebær, og er det som gir bringebær deres særegne duft

Raspberry ketoner kommer fra bringebær, og er det som gir bringebær deres særegne duft

Raspberry Ketone Pure – virker det da?

En håndfull undersøkelser fra Asia antyder at bringebær-ketoner – som kjemisk ligner på capsaicin, varmeforbindelsen fra chilipepper – kan hjelpe med å forbrenne fett, særlig det fettet som oppbygges i leveren.

De rapporterte fordelene er imponerende: lavere kolesterol, økt følsomhet for insulin og ja, vekttap.

Men disse undersøkelsene hadde alle en alvorlig mangel: De involverte gnagere eller celler i reagensglass, og altså ikke mennesker.

Noe av hypen rundt bringebærketoner kan faktisk være berettiget, sier Stephen Anton, en lektor i aldring og geriatrisk forskning ved University of Florida i Gainesville. ”Jeg vet derimot ikke om jeg ville bruke ordet mirakel ”, tilføyer han.

TV-innslaget i ”Dr. Oz Show” innehold før-og-etter-bilder av kvinner som sa at de mistet betydelig vekt, mens de tok bringebær-ketontilskudd. Men Dr, Oz tilføyde derimot at kvinnene også hadde spist sunnere og trent. Dr. Oz poengterte at bringebær-ketoner fungerer best «når de er paret med regelmessig mosjon og en balansert kost.»

Vekt er blitt en stigende bekymring i den utviklede verden og dermed gir det god mening at forskere er på utkikk etter en måte å hjelpe folk med vekttap, og det forskes veldig mye i emnet, herunder også på superfoods-produkter som ”raspberry ketone

Ketoner i bringebær ble først oppdaget i 1918, da de ble brukt i kosmetiske produkter på grunn av deres duftgivende egenskaper. Nå fører tendensen innenfor superfood-tilskudd til en nærmere undersøkelse av disse ekstrakter. Lovende undersøkelser har forbundet disse forbindelsene med fettoksidering i kroppen. Ytterligere undersøkelser har funnet forbindelser til nedbrytningen av slike fettstoffer.

Rundt 2010 bemerket forskere at bringebær-keton hadde en molekylstruktur som ligner til capsaicin, som er det kjemiske stoffet som er ansvarlig for varmen i chilipepper. Foreløpige undersøkelser antydet også at capsaicin forhindrer vektøkning. I lyset av disse funnene kjørte forskere undersøkelser på mus og på humant vev for at se om bringebær-keton også påvirker vektøkning.

Raspberry Ketone Pure / Bringebær Ketone Pure

Som navnet antyder ”pure” så er det ikke et blandingsprodukt, men utelukkende bestående av bringebær-ketoner samt litt uskyldig fyllstoff  (rismel) og noe til å lage kapselen / pillen av….
– Naturlige bringebærketoner (4%), fyllstoff (rismel), kapselskall (hydroxypropyl methylcellulose).

Raspberry Ketone Pure gir deg dermed hver dag 1200mg naturlige bringebær-ketoner, som er i kapsler / piller som er veganske og samtidig lette å svelge.

Du trenger kun å ta tre kapsler hver dag, helst før hver av de 3 hovedmåltidene og samtidig med et stort glass vann -> det gir det største utbyttet av alle de forbløffende fordelene ved bringebær-ketoner.

Raspberry Ketone Pure – OBS

Men husk – at samtidig som du inntar Raspberry Ketone Pure, sørger for at det skjer som en del av en sunn og balansert kost. Hvis du er gravid, ammer, eller på annen måte er under medisinsk behandling eller tar medisin, så skal du kontakte en lege før du bruker Raspberry Ketone Pure.

Raspberry Ketone Pure – hvordan lages det?

Kapselens / pillens innhold er som sagt en utvinning av bringebær-ketoner fra bringebær, og det er usedvanlig dyrt å gjøre fordi du har bruk for 41 kg bringebær for å få en enkel dose! Faktisk inneholder bringebær kun ketoner tilsvarende 0,0001–0.0004% av den samlede vekt. Derfor er bringebær-ketoner, du finner i kosttilskudd syntetisk fremstilt og er ikke naturlige.

Molekylstrukturen i bringebær-ketoner ligner veldig på to andre molekyler, capsaicin – som finnes i chilipepper – og det stimulerende synephrin, og disse stoffene er også kjent for å øke stoffskiftet.

Raspberry Ketone Pure – andre positive effekter

Det er tilsynelatende andre positive effekter, som at bringebær-ketoner synes å øke hårvekst hos mennesker med hårtap, og at det også kan forbedre hudens elastisitet hos sunne kvinner.

Foreløpig forskning har også funnet at bringebær-keton – når den anvendes direkte på huden – kan hjelpe med å bekjempe aldringstegn. En undersøkelse fra 2008 av 15 personer fant at anvendelse av bringebær-keton forbedret både hudelastisitet og hårvekst i løpet av fem måneder, i følge undersøkelsen i tidsskriftet Growth Hormone & IGF Research.

Raspberry Ketone Pure – godkjent av U.S. Food and Drug Administration

Raspberry Ketoner / Bringebær ketoner → vegansk / vegetarisk → stor effekt ✓️ slank deg og bli sunnere ✓️

Raspberry Ketoner / Bringebær ketoner → vegansk / vegetarisk → stor effekt ✓️ slank deg og bli sunnere ✓️

Som matvaretilsetningsstoffer er bringebær-ketoner kategoriserte som «Generelt anerkjent som sikker» (GRAS) av U.S. Food and Drug Administration i USA, som er det statlige organ for matvare- og medisinkontroll og som er en av de strengeste matvare og medisin kontrollinstansene i verden….

Kun en håndfull foreløpige undersøkelser er blitt utført for å se på bringebær-keton som en hjelp til vekttap og ingen av disse ble utført hos mennesker. Men undersøkelsene av mus eller celler har signalert en potensiell vekttapseffekt. En undersøkelse fra 2005 på mus som med en fettholdig diett fant at bringebær-keton forhindret vektøkning i leveren og gevinster av visceralt fett («magefett») som omgir organene ifølge artikkelen i tidsskriftet Life Sciences.

En annen undersøkelse viste at bringebær-keton økte nedbrytningen av lipider (fettmolekyler) i fettceller. I 2010-tidsskriftet i tidsskriftet Planta Medica ble det også funnet bringbær-ketonspurede fettceller til å utskille mer av proteinet adiponectin. Lave nivåer av adiponectin i kroppen er mer vanlig blant mennesker som er overvektige og dem med type 2-diabetes.

En 2016-undersøkelse som ble presentert på konferansen Experimental Biology fant at mus som ble foret med en fettholdig diett fikk mindre vekt hvis de også ble foret med bringebær-keton sammen med ellaginsyre, et annet molekyl som finnes i bringebær. Denne undersøkelsen fant også at bringebær-keton endret ekspresjonen av gener i leveren på en måte som syntes å være gunstig for musens helse.

Utrolige Raspberry Ketone / Bringebær Ketoner slankepiller

Vi har jo det store problemet at vi som mennesker typisk beveger oss mindre og derfor er mindre fysisk aktive, og samtidig vil vi gjerne være slanke og søker derfor etter løsninger eller annen hjelp – som keto plus piller…  Bringebærketoner – som er et vesentlig element i Raspberry Ketone Pure ble først oppdaget i 1918 som et duftgivende ingrediens i kosmetiske produkter, og da interessen for superfoods steg, begynte eksperter å undersøke bringebær mer grundig – og diverse undersøkelser har vist at det er en tydelig effekt – dermed har US National Library of Medicine -National Institutes of Health laget flere undersøkelser som dokumenterer effekten – se mer her og her

Kjøp trygt «Raspberry Ketone» her – og webshoppen WeightWorld er E-merket

Raspberry Ketone / Bringebær Ketone | sterk slankepille | Kjøp 3 - få 15 % + Fri Frakt

Raspberry Ketone / Bringebær Ketone | sterk slankepille | Kjøp 3 – få 15 % + Fri Frakt

Her kan du lese mer om De beste slankepillene som virker og her om Keto slankepiller