Superfood er en rekke matvarer som er spesielt næringsrike eller inneholder nyttige stoffer i spesielt stor mengde

Hva er superfood?

Superfood begrepet kommer som så mye annet fra Amerika, og beskriver en rekke matvarer som er spesielt næringsrike eller inneholder nyttige stoffer i spesielt stor mengde.

Både sunn kost og fitness og mosjon er noen veldig sterke trender akkurat nå, og vil du virkelig være sunn, så skal du utover den fysiske treningen og mosjonen også tenke veldig mye over å spise riktig og sikre deg de riktige mineralene, antioksidantene og næringsstoffene og superfoods har også den fordelen at de typisk er med et lavt innhold av de unødvendige karbohydrater.

Her er eksempler på de MEST populære superfoods

PURE MARINE COLLAGEN

Pure Marine Collagen - opprettholder sunn hud, bein og ledd

Ikke alt kollagen har like god kvalitet. Pure Marine Collagen er derfor laget med en av de beste kildene for kollagen, og er det perfekte naturlige kosttilskuddet for de som ønsker å ta vare på huden, knoklene og leddene. For å sikre at du får mest mulig ut av hver kapsel ville teamet hos MaxMedix kun by på det beste. Det er derfor den inneholder hele 1755 mg per porsjon NatiCol® Marine Collagen som kun er fra fiskeartene Pangasius og Tilapia fra Amerika og Asia, og som er et av produktene på markedet som har høyest styrke.

 • Opprettholder sunn hud, knokler og ledd
 • Hjelper mot aldringstegn
 • Hele 1755 mg per kapsel
 • Laget med premium NatiCol® marint kollagen
 • Nøytral smak og lukt
 • Ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler

RASPBERRY KETONE PLUS → KJØP HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du lese mer om Rasberry Ketoner / Bringebær Ketoner

Superfood – et vanskelig begrep

Superfood dekker over mange typer av matvarer – fra laks til en tørket urt og fra pekannøtter til kaffe – så det finnes ikke en spesifikk definisjon på hva superfood er.

Det finnes heller ikke – dessverre – en anerkjent offisiell merking eller annen offisiell merkningsordning av superfoods, men er mer baseret på anerkjente undersøkelser av de enkelte produktene og deres næringsmessige innhold – generelt kan du si at: “Superfood er matvarer som har et spesielt innhold av næringsstoffer som har en særlig nyttig virkning på din helse

Superfood i følge Wikipidia:

» Supermat er et markedsføringsnavn på visse typer mat som er spesielt rik på blant annet vitaminer og mineraler. Kjente produkter som ofte kalles supermat er blåbær, brokkoli og spinat, men de senere årene har stadig mer eksotiske planter kommet til. Supermat er ikke et vitenskapelig begrep, men betegnelsen har oppstått blant produsenter og promotører av kosttilskudd. Supermat har i løpet av 2000-tallet blitt en trend”

https://no.wikipedia.org/wiki/Supermat

Superfood – hvor kan du da kjøpe det?

Du kan kjøpe forskjellige former for superfood i helsekostforretninger og på Internettet, men se deg for – det er dessverre også en del juks der ute.
Her på siden henviser vi til Worldhealth og deres fremdragende produkter innenfor superfoods – De er størst i Norge og har for en lang rekke produkter prisgaranti – her får du virkelig toppkvalitet og er sikker på å få masse kvalitet for pengene dine.

Superfoods – hva er det? og hvordan påvirker det kroppen?

Superfoods er frukter, urter, grønnsaker og lignende, som har som formål å forbedre vår fysiske velvære på en eller annen måte. Hver enkelt superfood har typisk et eller få formål i forhold til måten å påvirke vår kropp. Imidlertid inneholder mange typer superfoods antioksidanter som forhindrer kroppens organer i å oksidere, noe som er med på å nedbryte våre organer på en uheldig måte.

Vi skal også være oppmerksomme på at visse stoffer ikke våre kropper selv danne, så superfoods matvarer inneholder særlige vitaminer som er avgjørende viktige for oss, da vi jo ikke selv kan produsere dem. Det er for eksempel vitaminer som B12 og C-vitamin, essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6 samt aminosyrer.

Superfood er det sunnere?

Det er nok allmenkjent at noen matvarer er betydelig sunnere enn andre. Superfood inneholder imidlertid særlig mange vitaminer, mineraler og antioksidanter, men har til gjengjeld lave mengder av fett og karbohydrater som vi naturligvis ikke bør spise for mye av. Men det er viktig å holde øye med at bare fordi at vi spiser noe superfood så er det ikke okay å spise masse usunne ting.

Vi skal også være oppmerksomme på at i følge matvareloven så kan en bedrift  ikke si, at en matvare forebygger, lindrer eller behandler sykdommer, da slike konkrete uttalelser er forbudte.

Dessverre er det sånn at vi er langt fra målet i den generelle kostpyramide og dens anbefalinger om å innta de daglige 600 gram frukt og grønt – vi har travelt både karrieremessig og i privatlivet, og som forhindrer oss i å spise så sunt som vi burde, så bare derfor vil det være utrolig fornuftig å være oppmerksom på verdien av superfoods.

Hva er da superfood produkter?

Det er veldig mange produkter, som gjennom den ene eller annen forskers undersøkelser er dokumentert å ha særlig gode egenskaper – superfoods er et område det forskes veldig mye innenfor – så å lage en liste vil være komplett umulig – dessverre..

Superfoods er veldig sunt – men spis variert

Vi og våre kropper vil ikke få det godt ved å utelukkende innta forskjellige typer av de såkalte superfoodsene. Det er viktig at du varierer din kost, men pass på med å kombinere å spise fastfood og superfoods, da det skal være balanse i din kost, så spis vanlig og ta superfoods som et supplement til din normale kost. Vær oppmerksom på om du får endringer i din avføring eller plutselig blir oppblåst eller andre atypiske forhold i din kropp.

Du kan finne forskjellige gratis gudier online, og videre studere superfood produsentenes veiledninger og er du i tvil så kan du jo ta en prat med din lege.

Sånn velger du riktig superfood:

Det er alltid viktig at du får det superfoodet som er det riktige for deg og dine behov, så start derfor med å følge disse trinnene:

 • Fastlegg hva du gjerne vil oppnå med å innta ditt superfood
  Siden det er veldig mange muligheter, så start med å finne frem til hvilken effekt som er viktig for deg, da det ellers kan være litt av en jungel og pass på med superfoods som lover fantastiske resultater på ingen tid – den løsningen finnes bare ikke 🙂- superfood tar altså tid før de virker
 • Les andres anmeldelser av produktet samt av bedriften –
  Det vil finnes mange anmeldelser av de forskjellige superfoods, men vær oppmerksom på om anmeldelsene er troverdige og eventuelt fra mer offisielle kanaler som Trustpilot. Forsøk å vurdere om anmeldelsene er autentiske og fra virkelige personer. Se om firmaet gir en eller annen garanti. På diverse hjemmesider kan du finne ratings fra forbrukerne og prissammenligninger på superfoods
 • Superfoods er det verdt pengene?
  Du skal vurdere om du har råd til kostnadene i forbindelse med superfoods da det tross alt bliver en del. Men kjøp et sted, om virker seriøst og heller betal litt ekstra, men så i gjengjeld vær sikker på å få noe for pengene fremfor at alle dine penge på superfood er kastet bort.

Her kan du lese mer om afrikansk mango slankepiller og her om Garcinia Cambogia slankepiller og her om keto slankepiller og her om fettforbrenningspiller og de beste slankepillene som virker