utbredelse av afrikansk mango

utbredelse av afrikansk mango

kommer fra et afrikansk tre (Irvingia gabonensis) i slekten  Irvingia, og er kjent under en rekke vanlige navn som vill mango, afrikansk mango, bush mango, dika eller ogbono. Trærne bærer spiselige mangolignende frukter, og fruktene er spesielt verdsatt for deres fett- og proteinrike nøtter, som brukes til at lage african mango slankepiller. Disse fruktene gror primært i et mindre område i Afrika – derav navnet. Der er altså ikke tale om den tradisjonelle søte mangoen, hvor det er fruktkjøttet som er interessant . Hos African Mango er det selve nøtten, som er det viktige i forhold til at produsere de effektive Afrikansk Mango Slankepillene.

Træet finnes i den tropiske våte og tørre klimazonen, og kan bli opp til 40 m høyt og 1 meter tykt. Frukten er nesten kuleformet, grønn og inneholder et frø. Inntil noen år siden ble 90% av alle African mango frukter høstet fra spredde, ville trær, men nå dyrkes trærne i en form for plantasje. De lokale spiser fruktkjøttet og bruker det blant annet til gelé, syltetøy, juice og noen ganger til og med vin.

African mango slankepiller

frukt av african mango ->blir til effektive slankepiller

frukt av african mango

lages av frøet  – også kalt dikanøtten – og som også kan spises rå eller ristet eller presses for olje, som kan brukes til matlaging mm. Frøene kan også lages til en kake som kalles «dikabrød», som har god holdbarhet. Selve treet er veldig hardt og brukes som tømmer mm, og de store trærne brukes også til at skygge for andre avlinger, spesielt kakao og kaffe. Dessuten hjelper de store trærne med deres kraftige rotnett til at redusere erosjon.

Kilde: Wikipidia https://en.wikipedia.org/wiki/Irvingia_gabonensis

 

 

African mango slankepiller

har veldig mange fordeler for oss her i Vesten, da det er et kjempebra middel til at hjelpe / øke vår  fettforbrenning – og utover det hjelper Afrikansk mango også med at redusere din appetitt og får deg til at føle deg mett lengre!

Afrikanske mango slankepiller er primært basert på frøet fra den afrikanske mango, som er veldig rik på vitaminer og mineraler. Frøene er også veldig rike på fiber, som medfører at vi føler oss mette i lengre tid og dessuten har en mindre appetitt. African Mango slankepiller inneholder dessuten en kraftig antioksidant, Irvingia Gabonensis, som øker vår forbrenning av vårt kroppsfett. Dessuten hjelper African mango også på mengden av kolesterol i blodet samt andre positive ting, så derfor har African Mango en virkelig god effekt på hele din kropp.

Afrikansk mango slankepiller

Afrikansk Mango Slankepiller består av naturlige ingredienser, og er uten unødvendige fyllstoffer og er dessuten kombinert med andre sunne produkter fra naturen – ved å kombinere disse ingrediensene oppnår man den største effekten.

Kliniske forsøk med afrikansk mango er blitt gjennomført på University of Yaounde (Cameroun) i 2005, og den undersøkelsen bekreftet den høye effektiviteten av African Mango!

Undersøkelsen var fokusert på effekten af Irvigina Gabonensis (antioksidanten i den afrikanske mango) på personers vekttap. Undersøkelsen ble gjennomført med 40 personer. 28 deltagere i forsøket fikk 1,05 gram ekstrakt av den afrikanske mangoen 3 ganger om dagen. Resten fikk placebo-midler. Hele undersøkelsen varte 4 uker. Resultatet var at de deltagerne som fikk afrikansk mango hadde redusert deres kroppsvekt med 5,26%! Derimot var fallet veldig beskjedent hos de forsøkspersonene som hadde mottatt placebo-midler – her var vekttapet kun falt med 1,26%.

African mango fruktene

har et høyt innhold av verdifulle vitaminer:

  • Antioksiderende C- og E-vitamin
  • B6- og K-vitaminer
  • Gruppen av B vitaminer
  • Polyfenoler
  • A-provitamin
  • Karotenoider
  • Kalium
  • Kobber
  • 17 aminosyrer
  • Omega-3 syre og 6 flerumettede fettsyrer

African Mango slankepiller er et kjempebra kosttilskudd som inneholder opp til 600 mg ren afrikansk mango ekstrakt!

Så hvis du leter etter et unikt kosttilskudd, som kan støtte deg i ditt vekttap så bør du prøve African Mango Slankepiller, som kun er basert på vitamin- og mineralfulle mangofrukter fra Vestafrikanske regnskoger.

BESTILL AFRICAN MANGO NÅ OG FÅ EFFEKTIV HJELP TIL Å MISTE OVERVEKTEN – STOR RABATT VED KJØP AV FLERE

Her kan du lese mer om keto slankepiller og her kan du lese  mer om superfoods